Deadlands

Aces and Eights 5
The end

Mens Roland, Pablo og Taza sikrer vinduerne ud mod haven, hvor Texas Rangers har omringet huset, råber Terril og Claude at de gerne vil have lyset tilbage. Pablo råber Rangerne an, og de vil gerne have at vide hvem der er derinde. I mens Pablo får stammet sit svar, prøver Suzy at få Delacroix til at sige om der er en anden udgang, men han svarer hånligt. Claude siger, at det her nok kræver en kvindes helt specielle håndelag, og tager en pung frem og drysser noget støv ud over Delacroix. Hun spørger ham om der er en hemmelig udgang, og med væmmelse i ansigtet fortæller han, at der er en hemmelig gang i kælderen, der går over til slagter butikken på den anden side af gaden. De binder Delacroix og hans håndlanger, og løber ned i kælderen, hvor de finder en slags kontor, men der er også kister dernede. Pablo tager en sort bog med fra skrivebordet, og i det de går ind i tunellen, hører de at Texas Rangerne bryder ind i huset. I slagterbutikken bliver de meget fristet af den megen bacon, men tager hjem på hotellet, hvor de ligger sig til at sove.
Butcher_Shop.jpg

Dagen efter kommer Terril op på hotellet, og de kigger i bogen. Det er en fortegnelse over Delacroix’s kontakter, og gruppen bider især mærke i 2 navne. Abraham Ford i Utah der ser ud til at være Delacroix’s kontakt der modtager våben og sender lig retur. Sean Bailey i Bailey’s End syd for Denver i Colorado stod noteret som interessant, men også noget ustabil, og der var en arrest ordre på ham, død eller levende 3000 $. Gruppen tænkte at man på vejen til Utah kunne stoppe i Bailey’s end og tage sig af Sean Bailey og høste nogle penge.

Gruppen tog toget til Little Rock og videre til Dodge City. Mellem Dodge City og Denver skete der noget mærkeligt, i det de mødte en lille by der var helt mennesketom. De undersøgte den, og fandt at i nogle af husene var vinduerne slået ind, og der var skudhuller indefra mod dører og vinduer, og de fandt også nogle slæbespor fra husene mod stationen.
img.HistoryTabernashLg.jpg

I Denver får de opstaldet deres heste, og tager næste dag toget sydpå mod Bailey’s End, hvor de ankommer midt på formiddagen.. Da de kommer op gennem hovedgaden får de øje på Sheriffkontoret, og de går derhen. Suzy, Taza og Bunny venter udenfor, mens Pablo og Roland går ind. Der er mørkt derinde, og der er kun svagt lys fra et stearinlys bagerst. Pablo får sig en forskrækkelse, da han pludselig ser en skelethånd slå ud efter ham…….

View
Aces and Eights 4

Efter kampen i pakhuset tog gruppen og Terril en rundtur i bygningen, og fandt kister med lig i, kasser med våben og Terril fandt en regnskabs bog han tog med. De tog færgen tilbage til New Orleans og tog over til Claudes butik. Her blev de enige om at de ville opsøge Delacroix, efter at Suzy havde slappet lidt af oven på sen udmattende kamp, og Claude satte sig til at meditere foran et skab med en udskåret kokosnød figur med en skål i hånden. Taza var dog overvågen, og han spottede 2 “Rangers” der kom ned mod butikken. Gruppen satte et baghold op, og da de sparkede døren op slog Pablo den første med sin sabel. Roland kom rundt om hjørnet og tømte sin shotgun i ham. Den anden løb sin vej, men trods Terrils advarsel løb Roland ud på gaden og skød den anden i ryggen. De fik slæbt liget ind, og gemt dem begge af vejen.

archie-manning-house.jpg

De tog sidst på aftenen op til Delacroix’s mansion, hvor de fand porten låst. Claude lod sig besætte af en Ioa der gjorde hende gammel og halt, men også gjorde at hun kunne lukke porten op. Hun fortsatte op til huset, hvor hun også lukkede hoveddøren op, inden hun satte sig lidt for at blive sig selv. De hørte stemmerfra et køkken, men gik ned af en gang, hvor de fandet et værelse, hvor Delacroix, Granos og 3 andre sidder og spiller poker.
Efter en kort ord udveksling, rejser 2 af de andre sig (et sæt tvillinger) og gruppen angriber. De to tvillinger virker dog ikke mærket af de skud de får, og Terril råber at de sikkert er Harrowed, og de skal gå efter hjernen på dem. Suzy kaster mørke og forviringen breder sig. Granos dør hurtigt, og det lykkes til sidst Taza at få hakket sin økse dybt i hovedet på en af tvillingerne, men Roland får skudt den anden i hovedet, og Suzyfår puttet sin shotgun mod Delacroix’s hovede, da de hører nogle Texas Rangers råbe op ude i haven.

View
Aces and Eights 3
The warehouse

Efter flugten fra Barkleys hus, fandt gruppe et sted i nærheden af kirken, hvor de kunne slappe af.
Bunny betalte prisen for ikke at være klædt ordentligt på, og hele tiden ville tage tøjet af. Influenzaen var taget til, og hun måtte blive i sin seng.
De andre ventede til om aftenen, hvor de ville gå ned til Claude. Claude, som viste sig at være en dame, og hedde Claudia, havde en butik i udkanten af det franske kvarter, i et område med special butikker for de lokale. Butikken havde et skilt hvor der stod “seer”, med en vagabond og en hund nedenunder. Butikken var endnu en magibutik, og da gruppen havde præsenteret sig selv trak Claude Roland ind i et rum og fik ham til at trække tre tarotkort.
Det første kort lignede skiltet på butikken, det andet månen og det tredje retfærdighed, men vendt på hovedet.Ud af det fik de konkluderet, at Roland havde været på en lang rejse, at tingene ikke var hvad de udgav sig for og at de ser har sværget at beskytte ham ikke gør det.
Claude fik Roland til at trække et nyt kort, som var afholdenhed, men vendt på hovedet. Så vidste Claude hvor de var henne.

battle6.jpg

De tog færgen til den anden side af floden til Algier, og da de var ankommet spottede Tarza en fyr, der lignede en af Texas Rangerne, der gik ind i et pakhus, hvor der Stod Kinnikinic Trading Company. De sneg sig rundt om huset, og Tarza fandt et vindue der stod på klem, så de kunne kravle ind af. De gik gennem et par kontorer, og hørte lyde inde fra det store lagerrum, hvorpå de sneg sig derind. Da alle var kommet derind, hørte de lyde ved yderdøren, og ind kom Granos og 3 “Rangers” med en fange, som de bandt til en stol. Lidt efter kom Delacroix ind og begynder at afhører fangen, der viser sig at være Marshal Terril. Terril afviser alle spørgsmål, og til sidst trækker Delacroix en revolver og peger mod Terril.
Det får gruppen til at reagere, og der bliver skudt mod Delacroix. Roland træder og skyder 2 af Rangerne og Pablo angriber med sabel. Også en af Delacroix’s Hucksters blander sig, og det hele neder med at Delacroix, Granos og en af Rangerne flyger, mens gruppen nedkæmper Hucksteren.
Da Terril bliver befriet, fortæller han, at han havde fundet ud af hvor nogle smuglere havde et lager, hvor de smuglede våben til deseret og der blev smuglet lig den anden vej. Hans gruppe lagde et baghold, men nogle måtte have vidst det, for konvojen var booby-trapped, og alle døde på nær ham. Han svor han ville finde ud af hvem der stod bag, og hans undersøgelser førte ham til New Orleans og Delacroix. Han ved at Delacroix bor i et stort hus i Garden District.

View
Aces and Eights 2
Ankomst til New Orleans

Aftenen efter hucksteren Grimsson hoppede i vandet, forløb fredeligt.
Bunny advarede Skinner om, at nogle ville stjæle hans penge. Skinner troede på Bunny, og takkede for oplysningen.

Om morgenen gik rygtet i saloonen, at en af gamblerne var blevet dræbt. Bartenderen kunne fortælle, at det drejede sig om Skinner. Bunny, Suzy og Pablo gik ned til Skinners kahyt, og bankede på. der var 3 personer derinde, og som højeste militære myndighed, forlangte Pablo at få at vide hvad der var sket. Det var kaptajnen, lægen og en Texas Ranger der var derinde. Texas Rangeren viste sig at være den samme med den spanske accent, som de havde hørt snakke om en Agency agent og Skinner 2 dage før. Texas Rangeren, som sagde han hed Jorge Granos, sagde han havde højere rang, og kaptajnen sagde det var hans båd, og sagde at situationen var under kontrol, og bad dem gå væk. De kunne dog se, at Skinner var blevet dræbt med en kniv.
Bunny og Suzy blev ude på gangen, og Bunny overhørte noget af den samtale der foregik derinde. Kaptajnen fandt det der var sket meget foruroligende, og kunne ikke forstå at det kunne være den person som havde dræbt Skinner, han havde jo talt med ham. Texas Rangeren sagde, at han jo ikke kunne vide han varen Union spion. Pengene kunne financierer en gruppe Union agenter i syden, men han skulle bare tage det roligt, for det ville fange ham. De skyndte sig op i saloonen, for at advare Roland. Resten af formiddagen holdt de lav profil, og da båden lagde til i New Orleans, forsvandt de hurtigt.

Roland havde en kontakt i New Orleans ved navn Barkley. Roland og Suzy tog ind til St. Louis Cathedral, hvor han lagde en besked til Barkley donationsæsken ved lysene.

St._Louis_Cathedral_New_Orleans.jpg

Et par timer efter tog gruppen over til Barkley på St. Anne Avenue. Tarza gemte sig udenfor, mens resten blev inviteret inden for. Barkley ville ikke have mere med nordstaterne at gøre, da det var blevet for usikkert, men han kunne give Roland den æske han havde gemt siden sidst. I æsken lå en Colt Peacemaker, 200 konføderate dollars , og et lommeur med kæde. Han kan også give et navn på en kontakt, og siger at Claude kan hjælpe dig med at finde hvad du søger.
Barkleys kone kom ind da Roland kigger på revolveren, og bliver meget forfærdet, og vil have gruppen til at gå deres vej, da Barkley har lovet ikke at involvere sig mere. Mens gruppen pakker sammen og får et visitkort til kontakten (C. Bonvillian), ser Tarza at Jorges Granos ankommer sammen med 3 andre Texas Rangers. Han fik advaret de andre, og da Rangernes kommer ind i stuen, kaster Suzy en magi, der gør hele kontoret mørkt, og hele gruppen flygter ud af et vindue, og ind til Jackson Square, hvor de satte sig på et værtshus for at puste ud…….

View
Aces and Eights 1
Steamboat

Spilledag: 16.01.15

Gruppen stiger på hjuldamperen i Memphis, fast besluttet på at hjælpe Jerome med at finde ud af hvem det er der prøvede at hænge ham, efter de havde slået hans kamerat Billy ihjel.
De havde sammen med 2 andre Agents stoppet en konvoj med ghost rock og våben der gik gennem de omstridte lande til rebellerne i Deseret (Utah).
Inden for en uge efter deres dåd kom i avisen, var 3 af dem døde, og Jerome efterladt som død. Sporene ledte mod New Orleans, så efter en længere rejse til Memphis, kommer den sidste del af rejsen til at foregå med hjuldamper.

Lige da hjuldamperen ligger fra havn, synes Bunny Holliday at hun ville vise sin kunnen inden for Erotisk Dans. Showet var en stor succes, Bunny strålede med sin kaninbikini, men de tilstedeværende var alle blinde og bøsser, så hun fik med det samme besked på at stoppe.

_Jerome og Bunny deltog i et pokerspil. De spillede med Marshal Terril, gambleren Skinner, den gamle prospector Grimsson og den tidligere leder af 33. Louisianna, Gabel. Bunny ender med at tabe 50 dollars.

Susi Lovelace og Pablo Trinidad, kedede sig og gik en tur. På dækket lugter de kinnikinnic og overhører en samtale på dækket neden under. Det er to mænd, den ene med en dyb wiskey stemme og den anden med en tyk spansk accent. De snakker om at slå Skinner og en Agency mand ihjel. Skinner for pengenes skyld og Agency manden bare fordi han er Agency mand. Pablo sænkede susi ned, men hun kunne ikke se andet end ryggen af de to, da de gik væk.

Om aftenen gik Susi, Pablo og Taza ud for at se om de kunne finde de to mænd, men det lykkedes ikke. Dog fandt de noget kinnikinnic der var magen til det de lugtede tidligere på dagen. Aftenens pokerspil gik ganske stille af.

Dagen efter spilles der poker igen. Det er de samme der spille, plus Delacroix, der er en købmand fra New Orleans. Grimsson pengebeholdning kører op og ned, og han virker nervøs, og da der på et tidspunkt kommer en rigtig stor pulje kommer der pludselige en lille tornado hen over bordet, i det øjeblik han vender sit kort (der er en joker).
Gabel trækker en revolver mod Grimsson, og kalder ham en snydende huckster. Pablo kaster sig over Gabel, Bunny hopper op på bordet for at aflede opmærksomhed, og i forvirringen kaster Grimsson en hex, der puster nogle folk omkuld. Han benytter lejligheden til at stikke af, og det lykkes lige netop ikke Taza at fange ham inden han springer over bord.

J.M._White__steamboat_1878_.jpg

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.