Deadlands

Aces and Eights 5

The end

Mens Roland, Pablo og Taza sikrer vinduerne ud mod haven, hvor Texas Rangers har omringet huset, råber Terril og Claude at de gerne vil have lyset tilbage. Pablo råber Rangerne an, og de vil gerne have at vide hvem der er derinde. I mens Pablo får stammet sit svar, prøver Suzy at få Delacroix til at sige om der er en anden udgang, men han svarer hånligt. Claude siger, at det her nok kræver en kvindes helt specielle håndelag, og tager en pung frem og drysser noget støv ud over Delacroix. Hun spørger ham om der er en hemmelig udgang, og med væmmelse i ansigtet fortæller han, at der er en hemmelig gang i kælderen, der går over til slagter butikken på den anden side af gaden. De binder Delacroix og hans håndlanger, og løber ned i kælderen, hvor de finder en slags kontor, men der er også kister dernede. Pablo tager en sort bog med fra skrivebordet, og i det de går ind i tunellen, hører de at Texas Rangerne bryder ind i huset. I slagterbutikken bliver de meget fristet af den megen bacon, men tager hjem på hotellet, hvor de ligger sig til at sove.
Butcher_Shop.jpg

Dagen efter kommer Terril op på hotellet, og de kigger i bogen. Det er en fortegnelse over Delacroix’s kontakter, og gruppen bider især mærke i 2 navne. Abraham Ford i Utah der ser ud til at være Delacroix’s kontakt der modtager våben og sender lig retur. Sean Bailey i Bailey’s End syd for Denver i Colorado stod noteret som interessant, men også noget ustabil, og der var en arrest ordre på ham, død eller levende 3000 $. Gruppen tænkte at man på vejen til Utah kunne stoppe i Bailey’s end og tage sig af Sean Bailey og høste nogle penge.

Gruppen tog toget til Little Rock og videre til Dodge City. Mellem Dodge City og Denver skete der noget mærkeligt, i det de mødte en lille by der var helt mennesketom. De undersøgte den, og fandt at i nogle af husene var vinduerne slået ind, og der var skudhuller indefra mod dører og vinduer, og de fandt også nogle slæbespor fra husene mod stationen.
img.HistoryTabernashLg.jpg

I Denver får de opstaldet deres heste, og tager næste dag toget sydpå mod Bailey’s End, hvor de ankommer midt på formiddagen.. Da de kommer op gennem hovedgaden får de øje på Sheriffkontoret, og de går derhen. Suzy, Taza og Bunny venter udenfor, mens Pablo og Roland går ind. Der er mørkt derinde, og der er kun svagt lys fra et stearinlys bagerst. Pablo får sig en forskrækkelse, da han pludselig ser en skelethånd slå ud efter ham…….

Comments

mewldoom mewldoom

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.