Deadlands

Aces and Eights 1

Steamboat

Spilledag: 16.01.15

Gruppen stiger på hjuldamperen i Memphis, fast besluttet på at hjælpe Jerome med at finde ud af hvem det er der prøvede at hænge ham, efter de havde slået hans kamerat Billy ihjel.
De havde sammen med 2 andre Agents stoppet en konvoj med ghost rock og våben der gik gennem de omstridte lande til rebellerne i Deseret (Utah).
Inden for en uge efter deres dåd kom i avisen, var 3 af dem døde, og Jerome efterladt som død. Sporene ledte mod New Orleans, så efter en længere rejse til Memphis, kommer den sidste del af rejsen til at foregå med hjuldamper.

Lige da hjuldamperen ligger fra havn, synes Bunny Holliday at hun ville vise sin kunnen inden for Erotisk Dans. Showet var en stor succes, Bunny strålede med sin kaninbikini, men de tilstedeværende var alle blinde og bøsser, så hun fik med det samme besked på at stoppe.

_Jerome og Bunny deltog i et pokerspil. De spillede med Marshal Terril, gambleren Skinner, den gamle prospector Grimsson og den tidligere leder af 33. Louisianna, Gabel. Bunny ender med at tabe 50 dollars.

Susi Lovelace og Pablo Trinidad, kedede sig og gik en tur. På dækket lugter de kinnikinnic og overhører en samtale på dækket neden under. Det er to mænd, den ene med en dyb wiskey stemme og den anden med en tyk spansk accent. De snakker om at slå Skinner og en Agency mand ihjel. Skinner for pengenes skyld og Agency manden bare fordi han er Agency mand. Pablo sænkede susi ned, men hun kunne ikke se andet end ryggen af de to, da de gik væk.

Om aftenen gik Susi, Pablo og Taza ud for at se om de kunne finde de to mænd, men det lykkedes ikke. Dog fandt de noget kinnikinnic der var magen til det de lugtede tidligere på dagen. Aftenens pokerspil gik ganske stille af.

Dagen efter spilles der poker igen. Det er de samme der spille, plus Delacroix, der er en købmand fra New Orleans. Grimsson pengebeholdning kører op og ned, og han virker nervøs, og da der på et tidspunkt kommer en rigtig stor pulje kommer der pludselige en lille tornado hen over bordet, i det øjeblik han vender sit kort (der er en joker).
Gabel trækker en revolver mod Grimsson, og kalder ham en snydende huckster. Pablo kaster sig over Gabel, Bunny hopper op på bordet for at aflede opmærksomhed, og i forvirringen kaster Grimsson en hex, der puster nogle folk omkuld. Han benytter lejligheden til at stikke af, og det lykkes lige netop ikke Taza at fange ham inden han springer over bord.

J.M._White__steamboat_1878_.jpg

Comments

mewldoom Baxterisdead

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.