Deadlands

Aces and Eights 2

Ankomst til New Orleans

Aftenen efter hucksteren Grimsson hoppede i vandet, forløb fredeligt.
Bunny advarede Skinner om, at nogle ville stjæle hans penge. Skinner troede på Bunny, og takkede for oplysningen.

Om morgenen gik rygtet i saloonen, at en af gamblerne var blevet dræbt. Bartenderen kunne fortælle, at det drejede sig om Skinner. Bunny, Suzy og Pablo gik ned til Skinners kahyt, og bankede på. der var 3 personer derinde, og som højeste militære myndighed, forlangte Pablo at få at vide hvad der var sket. Det var kaptajnen, lægen og en Texas Ranger der var derinde. Texas Rangeren viste sig at være den samme med den spanske accent, som de havde hørt snakke om en Agency agent og Skinner 2 dage før. Texas Rangeren, som sagde han hed Jorge Granos, sagde han havde højere rang, og kaptajnen sagde det var hans båd, og sagde at situationen var under kontrol, og bad dem gå væk. De kunne dog se, at Skinner var blevet dræbt med en kniv.
Bunny og Suzy blev ude på gangen, og Bunny overhørte noget af den samtale der foregik derinde. Kaptajnen fandt det der var sket meget foruroligende, og kunne ikke forstå at det kunne være den person som havde dræbt Skinner, han havde jo talt med ham. Texas Rangeren sagde, at han jo ikke kunne vide han varen Union spion. Pengene kunne financierer en gruppe Union agenter i syden, men han skulle bare tage det roligt, for det ville fange ham. De skyndte sig op i saloonen, for at advare Roland. Resten af formiddagen holdt de lav profil, og da båden lagde til i New Orleans, forsvandt de hurtigt.

Roland havde en kontakt i New Orleans ved navn Barkley. Roland og Suzy tog ind til St. Louis Cathedral, hvor han lagde en besked til Barkley donationsæsken ved lysene.

St._Louis_Cathedral_New_Orleans.jpg

Et par timer efter tog gruppen over til Barkley på St. Anne Avenue. Tarza gemte sig udenfor, mens resten blev inviteret inden for. Barkley ville ikke have mere med nordstaterne at gøre, da det var blevet for usikkert, men han kunne give Roland den æske han havde gemt siden sidst. I æsken lå en Colt Peacemaker, 200 konføderate dollars , og et lommeur med kæde. Han kan også give et navn på en kontakt, og siger at Claude kan hjælpe dig med at finde hvad du søger.
Barkleys kone kom ind da Roland kigger på revolveren, og bliver meget forfærdet, og vil have gruppen til at gå deres vej, da Barkley har lovet ikke at involvere sig mere. Mens gruppen pakker sammen og får et visitkort til kontakten (C. Bonvillian), ser Tarza at Jorges Granos ankommer sammen med 3 andre Texas Rangers. Han fik advaret de andre, og da Rangernes kommer ind i stuen, kaster Suzy en magi, der gør hele kontoret mørkt, og hele gruppen flygter ud af et vindue, og ind til Jackson Square, hvor de satte sig på et værtshus for at puste ud…….

Comments

mewldoom mewldoom

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.