Deadlands

Aces and Eights 4

Efter kampen i pakhuset tog gruppen og Terril en rundtur i bygningen, og fandt kister med lig i, kasser med våben og Terril fandt en regnskabs bog han tog med. De tog færgen tilbage til New Orleans og tog over til Claudes butik. Her blev de enige om at de ville opsøge Delacroix, efter at Suzy havde slappet lidt af oven på sen udmattende kamp, og Claude satte sig til at meditere foran et skab med en udskåret kokosnød figur med en skål i hånden. Taza var dog overvågen, og han spottede 2 “Rangers” der kom ned mod butikken. Gruppen satte et baghold op, og da de sparkede døren op slog Pablo den første med sin sabel. Roland kom rundt om hjørnet og tømte sin shotgun i ham. Den anden løb sin vej, men trods Terrils advarsel løb Roland ud på gaden og skød den anden i ryggen. De fik slæbt liget ind, og gemt dem begge af vejen.

archie-manning-house.jpg

De tog sidst på aftenen op til Delacroix’s mansion, hvor de fand porten låst. Claude lod sig besætte af en Ioa der gjorde hende gammel og halt, men også gjorde at hun kunne lukke porten op. Hun fortsatte op til huset, hvor hun også lukkede hoveddøren op, inden hun satte sig lidt for at blive sig selv. De hørte stemmerfra et køkken, men gik ned af en gang, hvor de fandet et værelse, hvor Delacroix, Granos og 3 andre sidder og spiller poker.
Efter en kort ord udveksling, rejser 2 af de andre sig (et sæt tvillinger) og gruppen angriber. De to tvillinger virker dog ikke mærket af de skud de får, og Terril råber at de sikkert er Harrowed, og de skal gå efter hjernen på dem. Suzy kaster mørke og forviringen breder sig. Granos dør hurtigt, og det lykkes til sidst Taza at få hakket sin økse dybt i hovedet på en af tvillingerne, men Roland får skudt den anden i hovedet, og Suzyfår puttet sin shotgun mod Delacroix’s hovede, da de hører nogle Texas Rangers råbe op ude i haven.

Comments

mewldoom mewldoom

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.