Deadlands

Aces and Eights 3

The warehouse

Efter flugten fra Barkleys hus, fandt gruppe et sted i nærheden af kirken, hvor de kunne slappe af.
Bunny betalte prisen for ikke at være klædt ordentligt på, og hele tiden ville tage tøjet af. Influenzaen var taget til, og hun måtte blive i sin seng.
De andre ventede til om aftenen, hvor de ville gå ned til Claude. Claude, som viste sig at være en dame, og hedde Claudia, havde en butik i udkanten af det franske kvarter, i et område med special butikker for de lokale. Butikken havde et skilt hvor der stod “seer”, med en vagabond og en hund nedenunder. Butikken var endnu en magibutik, og da gruppen havde præsenteret sig selv trak Claude Roland ind i et rum og fik ham til at trække tre tarotkort.
Det første kort lignede skiltet på butikken, det andet månen og det tredje retfærdighed, men vendt på hovedet.Ud af det fik de konkluderet, at Roland havde været på en lang rejse, at tingene ikke var hvad de udgav sig for og at de ser har sværget at beskytte ham ikke gør det.
Claude fik Roland til at trække et nyt kort, som var afholdenhed, men vendt på hovedet. Så vidste Claude hvor de var henne.

battle6.jpg

De tog færgen til den anden side af floden til Algier, og da de var ankommet spottede Tarza en fyr, der lignede en af Texas Rangerne, der gik ind i et pakhus, hvor der Stod Kinnikinic Trading Company. De sneg sig rundt om huset, og Tarza fandt et vindue der stod på klem, så de kunne kravle ind af. De gik gennem et par kontorer, og hørte lyde inde fra det store lagerrum, hvorpå de sneg sig derind. Da alle var kommet derind, hørte de lyde ved yderdøren, og ind kom Granos og 3 “Rangers” med en fange, som de bandt til en stol. Lidt efter kom Delacroix ind og begynder at afhører fangen, der viser sig at være Marshal Terril. Terril afviser alle spørgsmål, og til sidst trækker Delacroix en revolver og peger mod Terril.
Det får gruppen til at reagere, og der bliver skudt mod Delacroix. Roland træder og skyder 2 af Rangerne og Pablo angriber med sabel. Også en af Delacroix’s Hucksters blander sig, og det hele neder med at Delacroix, Granos og en af Rangerne flyger, mens gruppen nedkæmper Hucksteren.
Da Terril bliver befriet, fortæller han, at han havde fundet ud af hvor nogle smuglere havde et lager, hvor de smuglede våben til deseret og der blev smuglet lig den anden vej. Hans gruppe lagde et baghold, men nogle måtte have vidst det, for konvojen var booby-trapped, og alle døde på nær ham. Han svor han ville finde ud af hvem der stod bag, og hans undersøgelser førte ham til New Orleans og Delacroix. Han ved at Delacroix bor i et stort hus i Garden District.

Comments

mewldoom mewldoom

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.